Beoordelingen van Cafetaria de Tol Tiel

Recente recensies van Cafetaria de Tol Tiel

4 sterren na 135 reviews

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna 2 uur !!! Mag dan druk zijn maar dat slaat alles !!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan genoeg eten en prima op tijd beorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten, en snel bezorgd

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en warm en was snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten opzich was lekker, maar weer koud. We hadden rasta friet, die was bijna helemaal koud en het supertje was lauw Dit is nu de 3de keer dat we lauw/koude friet hebben. Dat is toch echt wel een aandachtspunt voor jullie, erg jammer!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere friet en snacks. Altijd optijd bezorgd en het eten is dan nog heet.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige cafetaria altijd heerlijk eten en goede service. Toppers

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service besteld via site en aan de deur bezorgd netjes! Handig ook in deze tijd

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere kipsaté en is erg vriendelijk bezorgd!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs-kwaliteitsverhouding, snelle levering en klantvriendelijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam te laat,was daardoor erg lauw. Op de frikandel zat een lange haar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de frietjes koud en de frikadellen te hard gebakken Jammer

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

misschien door drukte, maar ruim 30 min. te laat

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik snap dat het op zondagavond druk kan zijn maar bijna 2 uur wachten (18.00 - 20.00) vind ik persoonlijk te lang voor 7 friet en 10 snacks. Als je dan anderhalf uur later belt om te vragen hoe het met de bestelling staat....... je raad het al...... dan beginnen ze er net aan! Ik denk dat ons gewoon even vergeten waren! Beetje teleurstellend 😢😢😢

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat niet doorbakken wel gevraagd jammer normaal wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en keurig op tijd bezorgd!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal redelijk tevreden , afgelopen vrijdag echter bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling. Toen ik na 1,5 uur belde om te vragen of er iets met de bezorger gebeurd was, kreeg ik te horen dat mijn bestelling bijna klaar was. Vervolgens duurde het nog bijna een half uur. Dus bijna klaar is kennelijk een ruim begrip. Alle begrip voor eventuele drukte maar een wachtijd van 2 uur is mij echt te gortig.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, wachttijd vionden we iets te lang

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer, moest het schnitzelvlees zoeken, en bij de bestelling aangegeven achterom via de achterdeur leveren, niet dus, terwijl er zelfs aan de deur een briefje hing met dezelfde inhoud. (dit i.v.m. niet kunnen lopen)

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en veel frites, snelle en betrouwbare levering, altijd foutloos, prima cafetaria !

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maandmenu met kipsate besteld. Grote portie, heerlijke saté en satesaus, warm en supersnel bezorgd, en dat op zaterdagavond!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snel geleverd echt top

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ras friet was gebakken in oud vet wat wel geschikt is voor snacks,de voorlaatste keer was dat ook al het geval,beter op tijd het vet om de friet te bakken vervangen dit gaat echt ten koste van de kwaliteit die de ras friet niet verdiend,ras friet was verzadigd met dit oude vet jammer

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, en snelle levering! Top!!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top cafetaria, heerlijk assortiment. Vooral de XXL frikandel valt hier goed in de smaak.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, smaakte goed en niet duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en kwantiteit prima, snelle levering, goede prijs-kwaliteitsverhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel lekker!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd keurig netjes en op tijd

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Daar ik er al heel lang kom is dat je heel vriendelijk en snel geholpen word, en de producten zijn heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig netjes allemaal,goed geregeld

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten is goed op temperatuur!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en netjes op tijd bezorgd. Zoals altijd weer dik tevreden.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Raspatat was niet lekker. Slecht gebakken en taai. Leek wel van heel oud deeg!!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en snelle bezorging. De beste van Tiel.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd op afgesproken tijdstip geleverd en dat wat besteld was ,eten was lekker en warm ,bezorger zette het voor de de deur neer en bleef op afstand wachten

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas verkeerde spullen bij mijn bestelling gehad. Bestelling was wel op tijd. Saté was ook niet goed. Ziek van geweest

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍👍👍

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorg. Lekker en veel patat

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb t wel eens beter gehad. Patat stoofvlees viel erg beroerd. Helaas.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede wijn behoeft geen krans gewoon perfecte spullen en bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte zoals gewoonlijk goed Alleen moest 40 minuten wachten

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Nooit meer ...wat een on menselijke personeel ..

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en keurid netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur moeten wachten op de bestelling, de 3 baconburgers zijn zonder kaas geleverd, terwijl we bij opmerkingen hebben aangegeven dat we 1 burger zonder kaas wilden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar weer, netjes op tijd , eten goed op temperatuur. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed warm, de dierbare doet denken aan thuis (Grun) overheerlijk

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed! De friet bakjes soms wat te vol maar goed beter te veel als te weinig! Het duurde wel wat lang voor het eten er was zeker een uur moeten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten heerlijk snelle bezorging zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was nagenoeg rauw. In plaats van een goulashkroket zat er een gewone kroket bij. Ik had 2banaanmilkshakes en 2 aardbeimilkshakes besteld maar kreeg 1 aardbei,2 banaan en 1 vanilleshake. Beetje jammer !!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen altijd met 100% volle tevredenheid. Echter gisteravond een bestelling geplaatst en betaald via hun eigen website, maar nooit geleverd gekregen. Nadat wij langs het pand zijn gereden bleek de zaak dicht te zijn...heel vreemd dat we dan wel kunnen bestellen via hun website.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang geleden dat wij friet & snacks gegeten hebben, maar door de kwaliteit en de snelle en vriendelijke bezorging gaan wij absoluut nogmaals bestellen bij de Tol. Bedankt nog voor de gratis frisdrank.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden zeker een aanrader

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superleuk dat jullie een kaartje toegevoegd hadden voor onze "zieke" collega! Hij was heel blij met zijn mandje bruin "fruit". Heel hartelijk bedankt!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en compleet. Keurig op tijd. Had een klein beetje warmer mogen zijn. Smaak was prima.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel een compleet bezorgd. Alles was lekker, erg veel friet. Volgende keer weer!

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Karbonade was een beetje hard en bij het bot nog rauw, verder wel goed

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd : snelle bezorging en goed- lekker- en veel eten !!

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd op tijd, goed warm en lekker.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, snel en lekker.... Zoals altijd ???

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd tevreden! Zelfs op feestdagen binnen 1 uur geleverd top!! Fijne 2019!

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal niet tevreden. Na een uur gebeld Of de bestelling bijna klaar was. Kreeg tehoren dat het erg druk was en ze er nog aan moesten beginnen. Na bijna 2 uur kwamen ze eindelijk de bestelling brengen.. en aan de deur kregen we niet eens een excuus.. ze kunnen beter de bezorg optie weghalen.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling was 45 minuten te laat.

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet en snacks waren goed, shoarma extreem zout

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker netjes en snel

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

meer als 1.5 uuur gewacht op de bestelling, werd te laat door gefaxt via thuis bestellen, wel netjes telefoon gekregen en excuses. Dus eigelijk niet de fout van de Tol zelf

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker, op tijd en alles was er, vriendelijke bezorger

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwekkeboom kroket besteld maar hele andere gekregen. Deze weggegooid, smaakte niet.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker , veel en snelle bezorging

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hadden de mini hapjes vergeten die bij een menu hoorden na bellen werden ze na geleverd met een gratis bekertje softijs,, friet was een beetje hard gebakken ,, voor de rest was het lekker

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker doorbakken friet, lekkere snacks en schnitzel. Wij hebben gesmuld!

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

frites waren te hard gebakken

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en snel

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig net als altijd warm en op afgesproken tijd stip .Deze mensen verdienen een dikke 10

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje karig met de stoofvlees voor de rest prima !

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een aardige vent maar er miste wat in de bestelling

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging goed en netjes op tijd geleverd. Alleen kwaliteit van de berenklauw met saté saus was erg slecht, heel droog zeker niet lekker.

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken altijd goed ! Nu hartstikke slecht , het was een menu patat en de gyros moest ik zoeken ! Ik kwam weinig gyros tegen maar wel een haar. Heb het bij het vuilnis kunnen zetten

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte kwaliteit,Grote porties en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur op bestelling moeten wachten. Als je dan belt krijg je een smoesje over problemen met thuisbezorgd.nl. Helaas voor hun had ik niet via die site besteld. Bezorger was onderweg, ene friet koud, andere wel warm.... snacks waren ook niet echt warm...... betwijfel of ik nog een keer bestel....

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vlot bezorgd.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is snel en altijd vriendelijk personeel. Eten is goed en warm ?

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend ,zoals altijd en keurig op tijd bezorgd.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bijna 1uur wachten is de friet koud. De bakjes van de friet platgedrukt dus een grote bende. Ook de opmerking die ik bij de bestelling geplaatst had was niet gelezen. JAMMER.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarmaschotel besteld, helaas leek dit meer op een grote friet met een paar kruimels shoarma eroverheen in een doos waarbij de saus overal zat behalve in het ene bakje. Raspatat was bijna koud. Verder viel de kwaliteit ons erg tegen in vergelijking met normaal.

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was 20 minuten te laat. Een excuses gekregen van de bezorgster. Maar dit vind ik niet kunnen.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Royale porties, lekkere friet, vlot bezorgd.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, op tijd en warm....wat wil een mens nog meer

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels zo'n 5x eten besteld hier. Smaakt altijd goed. Echter laat de bezorging veel te wensen over. Kortste bezorgtijd is anderhalf uur, langste 3,5. Eerst smoesjes met dat het komt door thuisbezorgd.nl, maar als je dan belt is de bezorger net onderweg. Nu na advies van de bezorger maar eens besteld via eigen website. Duurt nog steeds extreem lang. Na anderhalf uur gebeld, bezorger was natuurlijk weer net onderweg. Inderdaad binnen 10 minuten eten. Volgende keer na bestelling maar direct bellen, kijken of dit helpt.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals het hoort!!

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed, en snel geleverd. Heerlijk warm nog.

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip met goed op of er iets bij de toelichting staat Bezorging snel en vriendelijk

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon hartstikke goed ☺☺☺

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde bijna anderhalf uur voor het eten er was en de kwaliteit afgezet tegen de prijs viel tegen. En dan een "gratis" blikje cola tegen een bezorgprijs van 2,75. Het zal volgende keer een ander worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het mag gezegd worden dat aan de kwaliteit niets is aan te merken! Wel op te merken dat er bij drukte géén contact wordt gezocht met de klant én ze je in het ongewisse laten aangaande de leveringsverwachting van de bezorging. (Meerdere keren ondervonden, is zeker geen uitzondering) Wederom naar een uur wachten zelf gebeld te hebben -en te schuilen dat het druk is- werd er verteld dat het eten per direct in de frituur wordt gedaan...wij trachten nu bij de ander te kijken naar de kwaliteit én service. Louter kwaliteit, nee bedankt.

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op tijd, warm en erg lekker.

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend en warm en op tijd ,

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een nette prijs. Wij bestellen niet vaak iets maar als we het wel doen dan is het altijd goed. Geen incomplete bestellingen en het eten is goed warm als wij het ontvangen.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat de afstand 5km is werd ons eten keurig op tijd bezorgd en warm !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het een beetje vreemd dat ik bij andere geen bezorg kosten hoeft te betalen boven de 20 euro ongeveer en bij jullie wel

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het alleen jammer dat je niet contant kan afrekenen.

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld dat het eten wat later kwam ivm drukte. Kwaliteit, als altijd, superlekker!

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweemaal menu besteld (kipsaté mals en karbonade lekker knapperig). Het was gewoon weer lekker!

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen. Snelle bezorging. Top!

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit, service, bezorging op en top! Al een geruime tijd vaste klant voor de vrijdagavond(en) Vanuit ons een aanrader!

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima. Bezorging ook prima.

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt een goede portie friet. De saté saus kan ik iedereen aanbevelen. Bestellingen worden snel bezorgt en de kwaliteit is erg goed. Personeel is erg vriendelijk. Wij bestellen hier regelmatig en zijn dik tevreden over deze cafetaria. Ik ben zelf erg te spreken over het saté menu, goede kwaliteit saté met friet en salade erbij. Ons zoontje is vooral fan van het kindermenu. Kortom goed, betaalbaar en zeker aan te bevelen.